Medium Mondays 20/08/03

Deedz életében először New Yorkban járt, ezt a jeles alkalmat pedig alaposan dokumentálták is a Nike SB filmesei. Legendás spotok, ismerős haverok, meghökkentő trükkök és good vibez only!

Heti Free Skate anyagunkat a kanadai Zander Mitchell szállította nekünk. Legmagasabb szintű deszkázás, SD minőségben, berlini hangulatba csomagolva!

Névrokonunk, a kanadai Medium Magazine egy ütős kis brigáddal látogatta meg Budapestet az elmúlt nyáron. Az újság sajnos időközben megszűnt, így a meglévő felvételeket a Grey vette át, amit nagy örömünkre az elmúlt héten publikáltak is.

Minden idők egyik legnagyobb visszatérését produkálta Spanky, aminek tökéletes bizonyítéke a Baker 4-es része, ami kis késéssel ugyan, de a napokban felkerült a Thrasher magazin hasábjaira is. Valahogy így kell a legnagyobb mélységekből újra a mennybe menni! Big up Spanky!

A New York-i Frog az egyik legmegosztóbb brigád a gördeszkázás világában. A weirdo stílus egyik legerősebb bástyájaként működő márka abszolút a szélsőségeket képviseli, ezért vagy nagyon szeretik, vagy pedig ki nem állhatják őket. Mi az előbbiek táborába tartozunk, ezért örömmel számolunk be nektek Chris Milicék legújabb, Fashion Show 2018 című videójáról.

Nem telhet el év SK8MAFIA promófilm nélkül. A 2020-as kiadásban a nagy visszatérő Brandon Turner nyit, majd Alexis Ramirez kiteljesedése nyit utat a brigád többi részének.

Az önmagát időnként újra fel-feltaláló Rob Wootton ezúttal még kiforrottabb stílusban tért vissza. VHS című partjában tökéletesen keveredik a melankólikus zene Rob érett deszkázásával, amitől instant klasszikussá válik legújabb videója.