Medium Mondays 20/08/17

Végtelen line-ok, átütő energia és sok-sok tech trükk. Közben pedig bemutatkozik Tiago Lemos legújabb New Balance cipője is!

Ahogy telnek az évek egyre inkább arra a megállapításra jutunk, hogy szinte totál felesleges kedvcsinálót írni egy Evan Smith videóhoz. Meglátjuk a nevét és egyszerűen csak kattintunk, nincs ez másként most sem! Hangolódjatok rá ti is Smith modern frekvenciáira!

Újra összeállt a Grant Taylor, Kevin Bradley, Ishod Wair, Raney Beres, Raven Tershy, Simon Bannerot, Rowan Zorilla és Tom Taylor alkotta Maka Lassi brigád, hogy GT Atlantájától egészen Floridáig bejárják a legjobb szpotokat a varázslatos iskolabuszukkal!

Újabb európai arcok bukkantak fel a Primitive háza táján, aminek mi nagyon örülünk. A srácok mellé érkezett egy újabb egészen hosszú film is Call Waiting címmel, amiben a svéd David Jakinda és a német Patrick Zentgraf teszi meg az első lépéseket a P-Rod vezette csapat színeiben.

Szokatlan módon a heti Free Skate-es anyagunk főszereplője egy már eléggé ismert arc, az elmúlt években az USA-ban is egyre több hírnevet szerző Justin Sommer, aki az OJ Wheelsnek dobott össze egy nagyszerű partot.

Izgalmas felvételeket bányászott elő archívumából New York OG filmese, R.B. Umali, aki a Brooklyn Banks legszebb napjait idézi meg visszaemlékezős anyagában.

Hosszú idő után új epizóddal tért vissza a Mean Street-sorozat, hogy aktuális helyzetjelentést adjon New York nem mindig barátságos utcáiról. A 14. rész hangulatfelelősei ezúttal John Shanahan és Joey Rodriguez lesznek.

Beavis & Butthead, gördeszkázás és Nirvana egy videóban? Minket ilyen könnyen sikerült megvenniük a Jenkemes srácoknak, akik Jake Keenen barátjuk profivá válását ünneplik az alábbi megamixszel.