Medium Mondays 20/08/31

Heti legnagyobb kedvencünket ezúttal a Free Skate mag szolgáltatta az ausztrál Digby Luxton személyében, aki a Xen Skateboardsnak és a Vansnek hozott össze egy kellemesen üdítő partot. A videóban olyan arcok vendégszerepelnek, mint Callum Paul, Anthony Mapstone és Tom Snape.

Másik kedvencünk Hugo Corbin része lett, aki egy andalító zenével, kiváló kamerázással és nagyszerű trickselectionnel összerakott partot adott ki a Solo Youtube-csatornájára.

A tech deszkázásért rajongók ezen a héten is elégedetten bólogathatnak, hiszen kijött egy új JP Souza-rész, amin tökéletesen visszaköszön mindaz, amiért az OG brazil gördeszkázást annyira imádjuk.

Alig pár hete számoltunk be új részéről, máris egy újabbal örvendeztetett meg minket egyik kedvenc holland deszkásunk, Rob Maatman.

Legtöbben már biztosan láttátok, de a napokban napvilágot látott Tyson Peterson Baker 4-es része, amiről kötelességünknek érezzük beszámolni.

Megjelent Austyn Gillette cégének első videója. A Former “Cheap Perfume” címet viselő 12 perces összeállításában Gillette-en kívül Jake Anderson alakít meglehetősen emlékezeteset (barcelonai fs 360 heelje már biztosan veletek is szembe jött az Instán).

Extra inspirációként végezetül álljon itt a 90-es évek (vagy inkább minden idők) egyik legmeghatározóbb gördeszkásának, a tragikusan és fájdalmasan fiatalon elhunyt Phil Shao tribute videója.