Medium Mondays – 20/09/07

Deedz – “Føkk Dude” Part

Deedz simán ott van a top 10 kedvenc pro deszkásunk között, akik az elmúlt években robbantak be a köztudatba. Csillagos ötös trick selection, végtelen sorcik és kreativitás (az a körbeforgós blunt flip out?!) a védjegyei.


Pedro Delfino’s “Spitfire” Part

A Deedz-féle ötletes, kreatív deszkázás teljes ellenpólusa amit Pedro Delfino művel. Maximál sebességgel brutális trükkök, amiknek a nagy részét épp egy hajszálon múlt, hogy beadta. Alig várjuk a Deathwish videót!


Louie Lopez – Lola Part

Hiába egy erősen félresikerült év ez a 2020, idén sem marad el a szokásos SOTY-hajrá. Louie ebben az évben is esélyes, és ha a novemberi célegyenesben is megjelenik egy része (idén a harmadik lenne!) könnyen nála landolhat a trófea.


Girl Skateboards – Nervous Circus

Szinte a semmiből érkezett a Girl legújabb promója, amiben bemutatkozik a márka színeiben Rowan Davis és a két új prot, Niels Bennett és Griffin Gass-t, is jobban megismerhettük. Niels nagyon jót megy, Griffin Gass meg szinte minden csúszást flippel szed le.


Memory Screen – Josh Kalis

Ha valaki megérdemel egy Memory Screen-féle magnup opust, az Josh Kalis. A keleti-parti legenda időtlen deszkázását Sneep re-editje egy újabb szintre emelte. Ezt még néhányszor újranézzük, az biztos.


Fancy Lad – Secrets of the Clown Box

Zárásul pedig jöjjön a deszkás világ legfurább figuráinak gyülekezete, a Fancy Lad társulat legújabb produkciója, ami folyamatosan az elképesztő zsenialitás és az elborult hülyeség között ingázik.