Medium Mondays – 20/09/21

adidas Skateboarding – Puig

Az biztos, hogy a napsütötte Biarritzban élő Lucas Puig-ot nem zavarták különösen az idei utazási tilalmak. Helyben megvan minden, hullámok a szörfözéshez és etalon spotok, így pár hét alatt egy szál boardshort-ban is össze tudta filmezni az egyik kedvenc részünket az évben!


Anti Hero – QUANTINIUM

A Nigériában született, Ausztriában felnőtt, közben a hazánkat is megjárt (Mol Tempo & Style emlékszik még valaki?) Chris Pfanner 20+ éves karrierje továbbra sem lassul, még mindig pakolja a hatalmas backside ollie-kat és a late shoveit variációkat. Az utolsó trükk és az azutáni pillanatok miatt minimum megéri kattintani.


Blake Norris – Julia

Blake Norris az egyik legdurvább arc San Francisco feltörekvő fiatal deszkásai között. A legújabb részében az ikonikus helyi- és a hajmeresztő eddig még nem látott spotok is megkapják a magukét.


Darius King – Alien Workshop Part

A jelenleg egy katonai bunkerből üzemelő Alien Workshop 2.0 bemutatta a csapat legújabb am deszkását, Darius King-et, aki mellett az alakulat többi tagját is elcsíphettük pár trükk erejéig.


Vans – Quasi Skateboards

Ha már szóba jött az Alien Workshop, jöjjön egy, a márka eredeti verziója után született Quasi-t bemutató darab, amit a Vans-szel közös kollaborációjuk okán raktak össze.