Medium Mondays – 20/10/19

FA – Dancing On Thin Ice

Az utóbbi hetek legtöbb port kavart videója biztosan a Fucking Awesome / Hockey társulat legújabb promója lett, amiben végre kaptunk egy rendes adag Kevin Rodrigues felvételt, láthattuk Aiden Mackey karrierjének talán eddigi legjobb részét és a 42 éves (!) AVE is villantott néhány elképesztő switch trükköt.


NOAH – Jolie Rouge

A tősgyökeres New York-i NOAH márka története a kezdetektől fogva szorosan kötődik a deszkázáshoz, így egyértelmű lépés volt összehozniuk egy csapatot, majd egy videót is. Kiváló ízlésre vall, hogy a team élére két nagy kedvencünket, a Polar-os Hjalte Halberget és Bobby DeKeyzert tették, akik hatalmasat mentek a lokálokkal!


Gronze in Perpignan

Alig pár napja ünnepelte a 15 éves évfordulóját a Nike SB-vel, máris újra jelentkezik Max Geronzi, rögtön a teljes Gronze crew-val együtt, akiket ezen a dél-francia kiruccanáson az amerikai Kevin Bradley, John Dilo és Kevin White trió is elkísért.


Flip Skateboards en España

A klasszikus turnévideók hangulatát elevenítette fel a Flip csapat, akik bejárták Spanyolországot Barcelonától, Madridon át egészen Baszkföldig. Jó volt Tom Penny-t látni, az új am-ek is odatették magukat de a videó legutolsó trükkjéért érdemes igazán kattintani.


Pride – Yann Horowitz’s Coming Out Day Story

Yann Horowitz-ról érdemes tudni, hogy ugyan kevésbé ismert, de jóval Brian Anderson előtt “coming out-olt”. Simán az év egyik legizgalmasabb részében, tele eddig soha nem látott spotokkal, a trükkök mellett visszatekint és mesél arról is, hogy milyen volt az egészet megélni. Csillagos ötös darab, ne hagyjátok ki.