Medium Mondays 20/10/26

Nem volt egyszerű, de úgy néz ki az Elementnek sikerült betömnie az Evan Smith elvesztésével kialakult űrt. Mindezt ráadásul egy hozzá nagyon-nagyon hasonló figurával, Ethan Loy-jal, aki egy kellemes hangulatú, techgnar résszel ünnepli profivá válását. Az utóbbi időszak egyik legjobban sikerült része, big up Ethan!

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan fog menni, de alig hogy a Nike SB-hez került, ki is érdemelte első pro színállást a finn Eniz Fazliov, így a nevével kapcsolatosan oly sűrűn hangoztatott underrated jelző sokunk örömére rögtön ki is törlődött. Brutál rész mint mindig, ezúton gratulálunk Fazliovnak, hogy végre megkapja azt a törődést, amit a hosszú évekig tartó munkával kiérdemelt!

Ez az évnek már a SOTY időszaka, így nem meglepő, hogy az egyik legnagyobb esélyese, Mason Silva is rákapcsolt a kontentdroppolásra. A Realnek kiadott videójában két elképesztő perccel koronázza meg az egész éves munkásságát. Van rá egy tízesem, hogy ő lesz az év deszkása és ez így is lenne rendjén!

A lo-fi gördeszkázást ismét a Free Skate Mag szállította a heti gyűjtésünkbe. Ezúttal Nottinghamből érkezett és Tommy May szolgáltatja. Szörfözős, lazulós, folydogálós flow deszkázás, méghozzá a jobbik fajtából!

Nagy sebesség, poros ditchek és backyard poolok! A még mindig megállíthatatlan Raney Beres is ledobta idei bombáját, ami egy igazi Anti-Hero klasszikus lett!

Minket is meglepett, hogy még “létezik”, de úgy tűnik még nagyon is aktív Sewa Kroetkov. Egy meglehetősen fura koncepcióval zárja a 2020-as évet, egy teljes egészében GoProval forgatott parttal, ami pont olyan szörnyű, mint ahogy elképzelitek, de az igazság az, hogy a holland deszkás trükkjei még mindig nagyon ülnek!