Medium Mondays – 20/11/30

Vans – Alright, OK

Dübörög a SOTY-szezon, a legutóbbi válogatásunk óta 3 nagyobb videó is napvilágot látott. Elsőként Greg Hunt legújabb alkotása jelent meg a Vans-nél, Elijah Berle-el a főszerepben, Gilbert Crockett és Justin Henry támogatásával.


Deathwish – Uncrossed

Tudtuk, hogy érkezik, úgyhogy bevártuk a Mondays-szel a Deathwish videót is! Ugyan a csapat elég sokat változott az évek alatt, a márka szellemisége és a hangulat maradt a régi. Taylor Kirby, Jamie Foy és Pedro Delfino is hatalmasat mentek!


Converse CONS – Seize The Seconds

A heteken keresztül hype-olt Vans videóval ellenben, az új CONS produkcióról senki sem tudott. De milyen jó meglepetés egy friss Louie Lopez part! Louie mellett Alexis Sablone kapott még saját részt, ami a karrierjének egyik kegjobbja (az megvan hogy a PJ Ladd’s Woderful Horrible Life-ban is szerepelt?!) és láthattunk legalább egy trükköt a teljes csapattól.


FTC Barcelona – Por Fin

Ha Barcelonában jártok az FTC-be mindképp látogassatok el! A város egyik legfontosabb skateshopja idén ünnepelte a 10. születésnapját, amit a fenti videóval koronáztak meg, benne mindenkivel az OG lokáloktól kezdve a legfiatalabb MACBA generációig.


TJ Rogers – Blind Part

TJ Rogers úgy tűnt mintha idén az összes online, vagy rendesen megtartott versenyen elindult volna, közben valahogy mégis maradt ideje egy saját részt összefilmezni az utcákon néhány igazi bangerrel!