Medium Mondays – 20/12/14

Johnny Wilson – John’s Vid

Egyáltalán nem véletlenül, az egész felhajtást leszarva, a SOTY finalisták bejelentése utáni napon jelent meg Johnny Wilson legújabb videója, ami nálunk simán viszi az év egyik kedvence díjat. Cyrus Bennett, Max Palmer, Andrew Wilson és az egészet záró Nik Stain hatalmasat mennek!


Elijah Berle – Closeout the Year

Azt ti sem gondoltátok komolyan, hogy Elijah csak egy videórésszel száll ringbe Mason ellen a trófeáért?! Rögtön itt a következő adag az FA vizuáljaiért felelős Benny Maglinao kezei közül, ismét egy hihetetlen nosegrind-dal.


Lenin Plaza

Alexey Krasniy és társai egy egészen egyedi koncepciót találtak ki a legújabb projektjükhöz, amiben csak és kizárólag Lenin monumentumokon deszkáztak. Az egészhez kapcsolódó cikk és képanyag is király, mindenképp csekkoljátok!


For Days: Mason, Louie and Ryan

Az leendő SOTY, az a tag aki legalább kétszer is megérdemelte volna már a címet, plusz a filmes akinek köszönhetőn ezt az egészet mi is láthattuk avatnak be bennünket a karrierjük kezdetébe és hogy hogyan is sikerült ilyen jóra ez az évük.


Primitive – Dourado

Az évzáró “Fourth Quarter” Primitive videóban pro-vá avatott Giovanni Vianna-t ismerhettük meg jobban, láthattuk ahogy megkapta az első saját nevével fémjelzett lapját és még a szülővárosában is körbevezetett bennünket.