Medium Mondays 2020/03/02

Több nagyfilm és néhány kiváló egyéni rész kapott helyet a heti válogatásunkban. Nyitásként nézzétek meg a mindig szuperhesh Blood Wizardos srácok legújabb anyagát, ami stílusosan csak The Occult címmel jelent meg!

Elképesztően nagyvolumenű filmmel jelentkezett a a dél-karolinai Bluetile Skateshop. Jó tizenötévvel ezelőtt csak legyintettünk volna, de napjainkban kiadni egy közel egyórás anyagot már több mint megsüvegelendő. Készítsetek be egy kis popcornt meg jó pár doboz sört és adjátok át magatokat a nyers amerikai utcai gördeszkázásnak! Íme a Lovers:

Torontotól New Yorkig turnézott a Chocolate. A brigádot Andrew Brophy, Vincent Alvarez és Yonnie Cruz vezette – ez a névsor pedig már önmagában garancia a minőségi turnéfilmre. Az igazi apropóját az összeállításnak azonban Carl Aikens bemutatkozása adja, aki végre megkapta azt a mennyiségű és minőségű figyelmet, amire az utóbbi időszakban az ‘Instán már rászolgált!

A Free Skate-en is premiereztek egy hosszabb összeállítást a héten. Az Energy Kit címmel megjelenő filmet Sean Christiansen jegyzi és olyan izgalmas figurák deszkáznak benne, mint Heitor Da Silva, Martin Sandberg, Simon Kallkvist, Günes Özdogan.

Legutóbbi Zero nagyfilm megjelenésével James Brockman szögre akasztotta a deszkáját. Ennek apropóján készített róla egy nagyszerű és rendkívül velős összeállítást a Jenkem.

És ha már Jenkem, akkor jöjjön tőlük még egy videó. Ennek főszereplője AntiFerg, a kizárólag Timberland bakancsokban deszkázó New York-i forma.

Nemrég jelent meg a francia Rave Skateboards Family & Friends nagyfilmje, melyből már premiereztek epizódokat a Free oldalán, most azonban megérkezett a záró rész Léo Cholet-tel a főszerepben.

Az elmúlt hetekben profi lett a Plan B-nél, most pedig street videója is megjelent Aurelien Giroud-nak. A négperces összeállítás szörnyen ízléstelenre sikeredett, azonban a trükkök szerencsére minden egyébért kárpótolnak.

Újabb rider mutatkozott be a Bones színeiben. A lassan sorozattá összeálló Bones Partok legújabb felvonását Nate Greenwood szállította.

Az idő nem gyógyít be minden sebet. Tökéletes és sajnálatos példa erre Dylan Rieder halála, akit a mai napig gyászol és hiányol a világ gördeszkás közössége. A Fucking Awesome-nak hála előkerült róla két percnyi sosem látott felvétel.