Medium Mondays 21/01/25

Kevés izgalommal zárult az elmúlt hét egy-két kivételt leszámítva. Közéjük tartozik Justin Ladner is, akinek nevéről egészen addig nem hallottunk, míg el nem kezdte pörgetni nagyjából egy hete a Berrics. A promóhét után aztán a mai napon megérkezett a része is, ami azt kell hogy mondjuk, valóban annyira jól sikerült, mint ahogy azt Steve Berra is állította. Ladner stílusa nagyon hajaz Joslinéra, úgyhogy még akár a nyugatiparti next big thing is lehet belőle!

Egész sok és egyre több koncepcionális videórész jelent meg az elmúlt időszakban. A stílus újabb képviselője Marseille-ből csekkolt be Victor Cascarigny személyében, aki céltudatosan, egy funkos-soulos dal köré építette fel az alábbi audióvizuálisan nagyon erős részt.

Ditchek, pálmafák, birkózás és sok-sok napsütés – így telelt a Krooked csapata Mexikóvárosban. A főszerepben Bobby Worrest, Ronnie Sandoval és Mike Anderson!

“Gotta stick together like glue, like crew!” – hangzik a bostoni SSD hardcore zenekar ominózus számának refrénje, melynek üzenetét tökéletesen megtestesíti a Leo Baker vezette Glue Skateboards a gördeszkázáson belül. Az LMBTQ+ deszkásokat összefogó márka legújabb videója pörgős, nyers és őszinte – pont ahogyan azt előzetesen is képzelnénk!

Farid Ulrich a berlini gördeszkázás prominens alakja, aki rendszeresen feltűnik nem csak a város, de egész Németország és Európa gördeszkás térképén. Legújabb videójában egy új lokál DIY szpotot deszkázik szét a SOLO magazinnak, természetesen a tőle megszokott stílusban.

A heti Freeskate Mag-os videó Flo Mirtaintől érkezett. En Passant című összeállításában napsütötte francia szpotokon hozza az álleejtős tech trükkjeit, köztük mindenidők egyik legjobb flip bs nosebluntját is!