Medium Mondays – 18/01/22

Supra – #WeAreSupra European Tour

Már rég volt Supra turnévideó, úgyhogy a márka összeterelte a teljes csapatot egy újabb európai körútra. A tripen ott voltak az olyan nagyágyúk, mint Tom Penny, Lizard King és Jim Greco, meg a Suprához frissen igazolt Clint Walker és Sascha Daley is. Oscar Candon és Spencer Hamilton (aki úgy tűnik hamarosan az Alltimersnél landol) jót mennek és még egy Tom Penny sorcit is láthattunk.

Glass v.1


Kanada ontja magából a tehetséges deszkásokat és filmeseket, amire egy újabb példa Lee Yankou, Erick Valentic a kamera mögött és a teljes torontói Glass crew.

New Balance – The Good Land

A NB# team most az USA “rozsdaövezetét” vette célba, a csapatban Davis Torgersonnal, aki a New Balance legújabb proja.

Chris Jones, Miles Silvas, Lewis Marnell, Bill Strobeck, Jason Dill, stb.

Megjelent az Isle Vase videójából (vagy a díjnyertes Jacob Harris előző független filmjéből, az Eleventh Hourből) ismerős, Budapestet is megjárt Chris Jones legújabb része a Free Skate Magnél. A londoni deszkás ismét valami igazán különlegeset tett le az asztalra, ráadásul egy második rész is készült a 365 Days on Planet Earth videóhoz, amiben jobban megismerhetjük a projekt hátterét.

A budapesti Fővám téren kergetik Milton Martinezt a Creature videós részének vágatlan verziójában.

Most 5 éve, hogy életét vesztette az ausztrál legenda, Lewis Marnell. A Nike ezzel a montázzsal emlékezett meg róla, valamint újra kiadta a kedvenc Dunk cipőjét, amit Ausztráliában és Los Angelesben is befogtak deszkázni.

Luan közben nagyobbat flippelt egy frontsmithből, mint a legtöbben talajról:

https://www.instagram.com/p/BeDozgNH9K2/?taken-by=luanomatriz

Kijött a Skate Mental videó első része, benne Dan Plunkett és Jake Anderson, aki Mike Anderson öccse és mostantól már a második pro a családban!

Miles Silvas egy hét háztömbnyi sorcit adott be az Adidas új cipőjének promójához, ami mellé itt a Solo interjú a forgatásról. Kiadták Remy Taveira Canasta részét, valaki a Photosynthesis stílusában remixelte Mark Suciu Habitates felvételeit, és volt egy-egy durva trükk Lucas Puig, Jeremy Corea meg Sammy Winter részéről. Ja, és ezt hogy?

Golden Hour címmel jelenik meg hamarosan egy új magazin szinte csak Polar riderekkel az első számban. Érdemes lecsekkolni az instájukat a fotókért! Az európai Polarosok sem pihennek, Oski ESOTY lett, David Stenström pedig ilyen meneteket ment:

https://www.instagram.com/p/BeLZgbSgLYC/?taken-by=polarskateco

A fentiek mellett is a hét talán legjobb anyagai ezek az interjúk lettek: Jason Dill szemlézik néhány elképesztő deszkás relikviát és sztorizik a Bobshirtnél, William Strobeck pedig a filmes karrierjébe avat be bennünket a Nine Club legújabb epizódjában. Megtudtuk, hogy készül egy új Supreme full videó és jobban megismerhettük kettejük munkáját a Fucking Awesome mögött. Mindenképpen érdemes végignézni vagy végighallgatni mindkettőt!