Medium video magazin #1

A Medium skateshop október elsején volt egy éve, hogy megnyitotta kapuit a gördeszkás kultúra szerelmeseinek!
 
A célunk nem csak egy skateshop lenni, jóval inkább egy közösséget építő, a közösséget összehozó hely. Ez megvan létezik és nyitva is tartja kapuit, igaz egyenlőre egy nagy hiányossággal (Skatepark), de itt vagyunk!
 
Viszont, mivel nem egy biznisz emberekből alkotott, hanem egy gördeszkásokból álló kis csapat vagyunk, ezért úgy gondoltuk hogy valami még hiányzik. Ez a valami pedig a gördeszkázás! Így Scheirer Kristof barátunkkal elkezdtünk filmezni és létrehozni egy YouTube csatornát, ahol videó magazin szerűen szeretnénk kis filmeket publikálni. Természetesen itt sem maradhat el a közösség építés, így mint az első részben, a következőkben is szeretnénk minél több deszkással együtt gurulni és filmezni! Bízunk benne Ti is rajta vagytok!
 
Íme tehát az első rész:
 


 
Ehhez külön köszönet Scheirer Kristofnak a filmezésért és a vágásért, illetve a skacoknak hogy koptattátok az utcákat:
Gary Liebich, Szalontai Balázs, Balla Peti, Carlos Peraita, Toby, Thibault, Soos Dávid, Nicolas Dewasmes, Kasper Botond, Nagy András, Kriegschneider Máté, Tüű Zsombor, Tóth Laci, Mészáros Feri, Fehér Attila, Forray Péter, Bazsó Bálint, Mihályfi Dávid, Kovács Bálint
Big up!