Modus, Quasi és más ujdonságok!

 Modus Bearings

 
Befutott hozzánk az ausztrál Modus első hazai szállítmánya! Egy komoly múlttal rendelkező márkáról beszélünk, hiszen már 2003 óta jelen vannak és olyan nagyágyukat tudhatnak a csapatukban, mint Grant Taylor, Arto Saari, Oski, Rowan Zorilla, vagy Nick Boserio. Nincs őrült marketing, vagy díszes csomagolás, csak a lényeg: kiváló minőségű csapágyak. Nem túlzunk, hiszen még a hírhedt Slap fórumon is egekig magasztalták a szettjeiket. A csapágyak mellett találtok még csavarokat is a kínálatunkban, nem beszélve az egyik legjobb ár-érték arányú skate toolról a piacon!

 
Quasi

Az egykoron Mother néven indult Quasi nagyot ment idén, hiszen amellett hogy, bemutatták az első full videójukat, ami az év egyik legemlékezetesebbje lett, még az európai disztribúciójukat is rendezték, aminek köszönhetően a brand közkívánatra visszakerülhetett a Medium polcaira. Persze, a lapok top minőségért még mindig PS Stix felel!

Polar és Magenta Winter

Megérkezett hozzánk a Magenta téli dropja, amiben a kabátoktól egészen az apróságokig mindent megtaláltok. Ajándéknak biztosan nyerő a sapka-sál kombó, de feltöltöttük a készleteinket az övtáskáik és grindereikből is. Az új pólók most is nagyot mennek és a márkához közeli művészek által tervezett “Guest Artist Series” is egy ütősen sikerült széria lett a francia márkától.

A friss Polar dropban igazi klasszikusokat kaptunk, hiszen érkezett a mindenki abszolút kedvencének számító Defaul Hood pulcsiból, és a Stroke Logo Tee-ből is jött egy kis utánpótlás. Újdonságként itt van még a Dane Brady által fémjelzett longlseeve, néhány Stefan Narancic grafikás póló és a Happy/Sad zoknikat is begyűjthetitek két új színben!

Bones, Element, All Star Gum, RipCare és Stance

További perfekt ajándékötlet lehet egy griptape-pakk, ami az Element Polaroid szériájának részeként a Peace videó készítésének pillanatait hivatott megörökíteni, vagy az All Star Gum és a Rip Care cipőragasztói, amivel néhány hónappal meghosszabbíthatjuk szeretteink deszkás cipőinek élettartamát. Egy kisebb Bones frissítés is jött, közte Chris Joslin legújabb STF kerekeivel!

Protect Ya Neck! A Wu-Tang Clan és a Stance együttműködéséből született zoknik zseniálisan sikerültek, de a másik újdonságunk, a Marvel Comics x Stance kollekció is hatalmas! Emellett még valami, amit sokan kerestetek nálunk: újra itt a My First Skateboard, Karl Watson gyerekkönyve!

 
Végezetül azt se felejtsétek el, hogy meghosszabbítottuk a Mystery Box akciónkat a webshopon, így egész télen tudtok rendelni a csomagokból!