Múltcore /4/

Szombat, otthon. Már rég nem voltál kint az utcán a sarki bolton kívül, szóval most két videót is ajánlok. Egy év választja el a kettőt. Ma a bő nadrágok és a vakmerőség aranykorába, fognak ezek a videók vinni.

AntiHero – fucktards

Éppen bombázol egy hegyet. Melletted kocsival hajtanak a haverjaid, és mivel szétrobbantja az adrenalin az ereidet, így úgy döntesz, hogy inkább meghajtod magad még egy párszor. Nem elég a sebesség. Több kell.
Ha ezt a helyzetet látni szeretnéd, akkor nézd meg a videót. Jah, amúgy mindezt úgy, hogy hót víz az egész útszakasz.

Nem olyan hosszú(15 perc), de tartalmas. Átélheted a kilencvenes évek végét. Mivel nincs alatta zene teljesen friss érzetet kelt az egész videó. Zene nélkül közelebb kerülsz a deszkásokhoz. Nincs túl sok fancy elem az egészben, és pont ettől a nyers pofátlanságtól fog kirázni a hideg téged is.

Akik benne vannak:
Bob Burnquist, Eric J, John Cardiel, Julien Stranger, Sean Young


Toy Machine – Jump Off a Building

A Toy Machine negyedik videója. Ez se lesz túlsminkelve. A zene egyből vissza fog repíteni 1998-ba. Itt is van hillbomb, emeletekről ugrálás, és csipetnyi ledge-játék. Benne van Bam Margera, és ne lepődj meg rajta, ha inkább a deszkázását fogod látni a TV-személyisége helyett. Kerry Getz részét kiemelném. Legalább azt nézd meg.

Akik benne vannak:
Bam Margera, Elissa Steamer, Ed Templeton, Chris Senn, Kerry Getz, Mike Maldonado, Brian Anderson

írta:hubbba