Pizza Skateboards Winter'17

Pizza Winter ’17

Befutott a Pizza legújabb, téli kollekciója lapokkal és ruhákkal, így szerettünk volna beszámolni a márka körüli újdonságokról és arról, hogy mire is készülünk a Pizza Manufaktúrával közösen!

Zach “Ducky” Kovacs a legújabb Pizza Skateboards pro!

A feltehetőleg magyar gyökerekkel rendelkező Zachary “Ducky” Kovacs hamar ismertté vált a Thrasher “Am Scramble” videója által, viszont ezután sem állt le, teljes erőbedobással folytatta az óriás korlátok elleni hadjáratát, amivel gyorsan kiérdemelte a pro státuszt a Pizzánál. Ducky első lapja már elérhető a Mediumban!

Chase Webb és Michael Pulizzi az új Ty Evans videóban


Ty Evans bejelentette a legújabb látványos projektjét, a The Flat Earth videót, amiben a Pizza két prója is teljes részt kap majd. Az egyikük Michael Pulizzi, aki a technikás deszkázásáról és lehetetlen flatbar kombóiról ismert, a másik Pizza rider pedig az inkább a hatalmas handraileket kedvelő Chase Webb. A film decemberben érkezik.

Pizza Winter ’17 kollekcióbemutató party a Mediumban

Kíváncsi vagy mit sütöttek ki a Pizzás srácok a téli szezonra? Szombat este megtudhatod, ha lenézel hozzánk a Mediumba, ahová már megérkeztek a legfrissebb Pizza gördeszkák, ruhák és kiegészítők!

A termékek megtekintése aztán reményeink szerint egy hatalmas pizzapartyba torkollik majd a Pizza Manufaktúra jóvoltából, akik egy ütős pizzaválogatással támogatták meg az eseményt. Az este folyamán a színpadunk sem marad üresen, hiszen Fiam MC is beugrik majd egy live showra, így akik folyékonyak a magyar underground hiphopra, azoknak duplán megéri lejönni.

A bulit végül egy sorsolással zárjuk majd, így a legszerencsésebbek Pizza Manufaktúra kuponnal és Pizza pólóval gazdagodhatnak!

Még több infóért kattintsatok az eventre: Pizza Winter ’17 kollekcióbemutató a Mediumban!