Pizza Spring ’18

Champion pulcsik és friss lapok a házban!
 
Megérkezett hozzánk a Pizza tavaszi szállítmánya a legújabb pro lapokkal, ütős Champion crewneck pulcsikkal, pólókkal és kiegészítőkkel. A deszkák még mindig a PS Stixnél készülnek, így a minőség garantált. A shopban megtaláljátok a teljes pro szériát, a szokásos pizza emojis felső réteggel, és a team lapokat is.
 
 

 
 
Ruhák terén is nagyot megy a Pizza legújabb kollekciója. A Champion crewneck pulóverek talán a drop legerősebb darabjai, de a vintage hatású kapucnisokat is érdemes csekkolni. Az új pólók végre kicsit elütnek a többi márka monokróm színvilágától és a pizza emojis hímzett grafika is visszatér a tavaszi szett sapkáin!
 
 

 
 
A csapatot egyébként legutóbb a Lurk Hard testvérmárka promójában láthattuk, de úgy tudjuk most is szorgosan filmeznek egy újabb videóhoz!
 
 


 
Ahogy Chase Webb is első Tampa Projára gyúr, mi is készülünk nektek valamivel a szombati napra, úgyhogy figyeljétek a Facebook oldalunkat!
 [:en]Champion crewnecks and fresh decks in the house!

 
We just received the latest, Spring’18 drop from the California based Pizza Skateboards and it’s banging. Watch out for the full pro boards series, Champion crewnecks, tees and accessories coming your way. The superb quality of the boards is still guaranteed by PS Stix, and everyone’s favorite emoji pizza pattern is back on the pro decks’ top layers.
 
 

 
 
We are also really stoked on the brand’s latest apparel line including the new hoodies and Champion crewnecks to keep you warm for the remaining cold days ahaed. Of course as soon as the sun’s out we got their fresh T-shirts and caps (with the classic pizza emoji embroidery) ready to go.
 
 

 
 
The team was last seen in the recent Lurk Hard promo, but the guys are already out filming for a new project!
 
 

 
As Chase Webb is prepping for his first Tampra Pro, we also have something cooking for you all this Saturday. Stay tuned and keep checking our Facebook page!