Polar – TBS Collection

Pontus Alv a gördeszkás DIY kultúra egyik úttörője, a mozgalom malmöi guruja, aki most egy külön Polar kollekciót szentelt a város talán leghíresebb spotjának.

A Train Banks Spotot, vagy TBS-t 2004-ben építették és csak egy padkából és a kerítésen wallridera vezető döntésből állt. Ugyan az első hullámban, a TBS-szel egyidőben épült spotokat azóta lerombolták, a Train Banks Spot folyamatosan bővült.

A Polar megalakulásától kezdve terjesztette a DIY mozgalmat, így nem véletlen, hogy már akkor is a márka része volt amikor még csak Puntus lakásából üzemelt a brand:


A folyamatosan növekvő spot mára már közel 100 méter hosszan terül el bankekkel és a lehető összes döntés-padka kombinációval. 2013-ban a Kingpin beválogatta Európa top 5 DIY spotjai közé, de nekünk talán a No Complies & Wallrides + shuvits introjából lehet a leginkább ismerős:

A most megjelent Polar kollekció a korábban már bemutatott matricaszettes TBS-O-Rama lapon túl egy longsleeve mellzsebes pólóból, egy hátul mintás rövidujjú pólóból, egy beanieből, és egy 6 panel sapkából áll.

POLAR TBS Collection

POLAR TBS Collection

A TBS kollekciót már megtaláljátok a boltban és a webshopon a Polar új ruháival együtt, több infoért a spotról pedig keressétek fel a Skate Malmö oldalát.