Polar újdonságok a shopban!

Nagy a pörgés a Polar háza táján, végre hozzánk is befutottak a legfrissebb lapok és ruhák, úgyhogy szemezgetünk egy kicsit az újdonságok közül és megnézzük mi a helyzet mostanában a csapattal.

A legfrissebb info az, hogy ugyan a team egy része most fejezte csak be az első Converse filmet, már javában filmeznek is egy új Polar videóhoz. Nem tudunk sokat a projektről azon túl, hogy Pontus teljes gőzzel dolgozik rajta, de igazából már önmagában ez, és amit a társaságról mostanában láthattunk is ígéretes:

Ami a csapat európai részét illeti, Hjalte nemrég a közelben, Prágában deszkázott, Paul Grund és Roman Gonzales ezerrel filmeznek a Blobykkal Párizsban, és úgy néz ki sem Oski, sem pedig David Stenström nem akarnak lassítani:

https://www.instagram.com/p/BklAvoKl2QO/?taken-by=davidstenstrom_

A japán újonc Shin Sanbongit egyre többet láthatjuk hajtani, legutóbb együtt krúzoltak New Yorkban a helyi, szintén Polar rider Andrew Wilsonnal:

https://www.instagram.com/p/BjdIedEHCb9/?taken-by=polarskateco

A tengeren túli brigád másik fele közben Portlandben pörög. Dane Brady itt lőtt Transworld címlapot, Nick Boserio a városban filmezte a legutóbbi OJ részét és persze a csapat legújabb tagja is idevalósi. Aki közelről figyeli a Polar dolgait, annak ismerős lehet az újonc Emile Laurent, aki kb. 2 éve már turnézott a teammel, majd eltűnt egy időre. Idén bukkant fel újra, először csak lapgrafikákkal, majd egy saját hirdetéssel a Thrasherben.

Ja, ha már grafikák, van egy hatalmas hírünk: Jacob Overn visszatért!

Kvaak Zap Kvaak (8.125″ és 8.625″), Earth Attack (8.25″ és 8.625″), Dragon’s Nest (8.0″, 8.25″ és P9 Shape), Aaron’s Deli (8.5″)

Nekünk egyet jelentenek a Polarral Jacob grafikái, amiket alig vártunk már, de a fenti lapok mellett az AMTK, a csapat és persze Pontus által tervezett darabok sem maradhatnak ki a Polar nyári deszkái közül:

Insta Skull (7.875″, 8.0″, 8.375″ és 8.5″), Straight from the Hood (8.25″ és 1991 Shape), Klez Zawisza (8.25″ és 8.75″)

Az eddigi egyik legjobb szériáját a márka idén nyáron egy másik újdonsággal dobta meg: Polar griptape! A lapok mellé kaphatóak a Pontus által tervezett grafikás, és a lézervágott logós gripek.

Az ütős hardware után a Polar nyári ruháit is elhoztuk nektek, amik között érkezik rengeteg rövidujjú póló, sapka és egyéb kiegészítő!

A pólókon ismét visszaköszönnek a Jacob rajzai, de mellette néhány olyan igazi klasszikust is kaptunk a legújabb kollekcióban, mint a kék mintás Fill Logo tee:

A kiegészítők között feltöltjük a Happy Sad zokni készletünket, amit most új zöld színben is megtaláltok, valamint érkezik még több féle baseball sapka, amit már régóta vártunk a Polartól:


Elég csak egy kicsit pörgetni az instagramot és láthatjuk, hogy a nyár egyik legnagyobb slágere az övtáska. Nem meglepő, hiszen az ember nem akar egy hátizsákot magával cipelni a nyári sessionökre, egy kisebb tasi a válladon épp elég, hogy minden cuccod biztonságban legyen deszkázás közben. A Polar legfrissebb darabjai közt a már ismert Script Logo vászon övtáska után megjelentek és az elpusztíthatatlan Ripstop anyagból készült Dealer és Hip bagek! Sőt, akinek mégis több helyre volna szüksége, annak elhoztuk a nagyon limitált Polar Ripstop Backpacket is. Ezekre érdemes lesz hamar lecsapni!

Nem véletlenül az egyik kedvencünk a Polar, de ez a nyári szett nagyon erős lett!

A legújabb lapokat már megtaláljátok a boltban, és hamarosan a webshopon is. A ruhák és kiegészítők pedig jövő héten, július első hetében debütálnak a weben és boltban, úgyhogy legyetek résen!