POLAR UPDATE!

[:hu] 
Most, hogy a héten befut a legfrissebb Polar szállítmányunk szerettünk volna nektek beszámolni a különböző újdonságokról Pontus és a csapat háza táján. Elég pörgős néhány hónapot tudhatnak maguk mögött a srácok turnékkal és néhány változással a csapatban.
 
Oskar Prozenberg!
 
Már régóta várjuk, hogy Oski bekerüljön a csapat pro riderei közé és elnézve az idei évét ennél nem is lehetett volna rá jobb pillanat! Csak idén megkapta a Free Skate Magazine címlapját, együtt pörgött és filmezett a Thrasheres arcokkal, kapott egy saját Nike Dunk színállást hozzá egy saját videórésszel és néhány hete még a Vans Park Series bajnoki címét is ő hozta el Shanghaiból.
Oski első „Champ” pro lapját keressétek a shopban! Yeah Oski!
 

Oski és első pro modellje, ami két shapeben érkezik

Csapat változások
 
Két új arcot is köszönthetünk a Polar teamben, közülük az egyik Andrew Wilson, akit már jól ismerhetünk testvére, Johnny Wilson east-coast videóiból. A csapat hivatalos am-jei közé került még a japán Shin Sanbongi is, akit egyből meg is látogattak, hiszen épp a napokban fejeződött be a csapat 9 napos japán turnéja.
Sajnos arról is be kell számolnunk, hogy Kevin Rodrigues már nem a Polar deszkáit koptatja, de ha hihetünk a pletykáknak, akkor hamarosan egy, a Mediumban szintén kapható márka lapjain láthatjuk viszont a nevét.
 

Andrew Wilson része a Paych videóból

 

A Polar team Japánban

 
A Polar legújabb kollekciója is ütősre sikerült mind hardware és a ruhák terén is.
Az egyik legizgalmasabb része a legendás malmöi DIY előtt tisztelgő Train Banks Spot szett, ami tartalmaz néhány pólót és dzsekit, és egy „TBS-O-Rama” lapot, ami egy matricaszettel érkezik, hogy a gyerekkorunkból jólismert matricásfüzetek mintájára saját magad rendezhesd be a spotot elemekkel és a Polar jól ismert karaktereivel.
A márka gondoskodik róla, hogy a nyakunkon lévő hideg hónapokat is stílusosan átvészeld, hiszen jönnek dzsekik és anorákok, frissítés és új színek érkeznek a már jól ismert hímzett logós „default hood”-ból és új longsleeve pólók és kötött sapkákat is kapunk majd.
 

Egy kis ízelítő a Polar őszi kollekciójából

 

A TBS-O-Rama lap és matricaszett

 
A Polar legújabb őszi dropját a hét közepétől keressétek a boltban és a webshopon![:en] 
With the Autumn line of Polar arriving to the shop we wanted to give you a small update on what Pontus and the crew have been up to. They have all been very busy the past few months with team changes, tours and everything in between.
 
Oskar Prozenberg!
 
Oski has finally been bumped up to the pro ranks after crushing it all year around landing a cover of Free Skate Magazine, filming with the Thrasher crew, having his own Nike Dunk colorway with a video part accompanying it and just recently taking the Vans Park Series’ champion title with an incredible run. Watch out for Oski’s first „Champ” board in the shop.
 

Oski and his debut pro model coming in two shapes.

 
Team Changes
 
We were really hyped to see one of our favorite east-coast skaters, Andrew Wilson added to the Polar roster along with the japanese ripper Shin Sanbongi. The team is now touring in Japan so let’s hope they will bless us with an edit of the crew skating those unique japanese spots.
On another note Kevin Rodrigues parted ways with Polar but based on the rumors going you might still see his name on our board wall in the shop printed on one of our other brands’ decks.
 

Andrew Wilson’s part from Paych

 

The Polar team in Japan

 
Fall ’17 line
 
The new collection is in with some insane pieces in both the apparel and hardware section.
One of the key parts of the new line is to honor Malmö’s world famous DIY spot by Pontus: the so-called „Train Banks Spot”. In order to properly commemorate the spot Polar is coming through with a customizable TBS deck with a „TBS-O-Rama” sticker set and a few pieces of apparel as well.
The brand is also here to get you ready for the colder weather coming! We have our favorite embroidered-logo „Default hoods” back, high-tech anoraks and jackets, along with longsleeves and brand new beanies too to keep you warm and cozy for the cold months ahead.
 
 

A little preview from the Fall ’17 appare line

 

The TBS-O-Rama board and sticker set

 
For the brand’s latest offering hit up pour webstore or check the goods in person in the shop![:]